Grattis Robert till examen i Diplomutbildningen!

askghsd

Grattis Robert och stort tack till alla engagerade i Team HiTest för ett framgångsrikt genomförande av HiTests 3-åriga Diplomutbildning! Dagens diplom är ett bevis på avslutad utbildning och en symbol för samarbete, uthållighet, målmedvetenhet och framgång. Vi ser fram emot att se er fortsätta blomstra och göra ytterligare avtryck i era konsultuppdrag.

Den omfattande 3-åriga diplomutbildningen ingår i HiTests traineeprogram. Utbildningen är skräddarsydd för att utveckla professionella konsulter med djupgående förståelse för ledarskap och effektiv kommunikation tillsammans med den senaste tekniken. Genom en intensiv och engagerande läroprocess stöds varje deltagare av flera mentorer och en personlig coach. Utbildningen har sitt fokus inom nyckelområdena teknik, kommunikation och ledarskap.

- Diplomutbildningen är en viktig del i HiTests strategi för att introducera och lära upp nyutexaminerade ingenjörer till att bli värdeskapande konsulter för våra kunder, säger HiTests VD Michael Gunnarsson.