HiTest Höstkonferens: Vilka strategier kan jag använda för att bidra till ett positivt arbetsklimat hos kunden?

Idag utforskar vi världen delvis utanför kontoret för att utvecklas tillsammans. Dagen handlar om vikten av en bra arbetskultur och vilka strategier jag som konsult kan använda för att bidra till ett positivt arbetsklimat på uppdraget hos kunden.

Vi startade dagen med att se en film, "Tigrar", på Culturen Elektra bio. (Stort tack Leif och Co på Elektra bio för att vi fick komma på en egen specialvisning). Filmen beskriver ett exempel från en verklig historia på en "arbetskultur" där individuella prestationer och intern konkurrens premieras. Vi fortsatte dagen med att jobba vidare med den arbetskultur vi vill arbeta för, som vi även möter i vår vardag på uppdrag hos kunden.

Några citat från deltagarna:
"En viktig dag med ett spännande och nytt grepp där kultur och mitt arbetsliv sammanflätas."
"Flygande start med teoriavsnitt i filmformat för dagens tema, för att sedan följas upp med workshops för att belysa liknande frågor och situationer på konsultuppdrag i min vardag."
"Kul och oväntat upplägg med "Speed dating" på middagen på kvällen. Då fick vi chansen att lära känna varann 2-och-2 mer på djupet, och därmed kunna praktisera positiv arbetskultur redan samma dag."

Lite mer om HiTest:
HiTest skapar värde för våra kunder genom att erbjuda teknikkonsulttjänster med spets. Spetsen skapar vi genom att arbeta tillsammans med att utvecklas som konsult och människa. Låter det här intressant för dig som vill anlita drivna och medledande konsulter, eller är du en person söker ett jobb med mening, hör av dig!