HiTest temadag: "Mina personliga drivkrafter för att gå till jobbet varje dag"

HiTest är idag på utbildning för ett livslångt lärande. Dagen handlar om utforska min och andras drivkrafter för att gå till jobbet varje dag.

Temat lyder alltså: "Vilka är mina personliga drivkrafter för att gå till jobbet varje dag?". Då behöver först de individuella drivkrafterna klarläggas, helst tillsammans med en eller flera kollegor på HiTest. Sedan testade vi en typ av "Verksamhetslogik", där vi systematiskt analyserade vilka effekter, prestationer och aktiviteter som krävs för att komma dit vi önskar. Tanken är att om vi utgår från drivkrafterna, så kommer engagemanget fortsätta flöda på HiTest med hög måluppfyllelse som resultat.

"Nu vet jag hur jag kan nå mina mål genom att synka dem med mina kollegers och företagets mål." - var en av de spontana kommentarerna efteråt.

HiTests VD Michael Gunnarsson sammanfattar: "Tillsammans är vi mycket starkare än var och en för sig. Då kan vi fortsätta skapa värde för våra kunder."

Avslutningsvis fick vi följa en spännande uppvisning i avancerad matlagning på "Dinners Club". Både intressant och supergott!