Om oss

Du vet säkert att det är viktigt att testa din produkt innan leverans.

Det är precis det vi är bäst på. Vi kan bygga rätt testmiljö skräddarsydd för dig. Om du känner dig osäker på vad du behöver göra kan vi analysera dina behov och ge förslag på lämpliga åtgärder. Du kan lämna över dina utmaningar med systemutveckling och test till oss på HiTest.

Vi är inte så stora. Men – vi är vassa på det vi gör. På tekniska lösningar i framkanten av det möjliga men även ofta det omöjliga. Men vi har kommit på att det räcker inte att bara komma med smarta tekniska lösningar. En smart lösning är sällan till nytta om inte också människorna som ska använda den förstår den. Därför tror vi att det är minst lika viktigt att jobba med de mjuka delarna också. Teknik, kommunikation och ledarskap betyder för oss att vi kan kommunicera och ta ansvar för våra uppdrag tillsammans med de vi samarbetar med.

Allt för att lösa dina problem på smidigaste sätt. Då kan du fokusera på det som gör dig framgångsrik. HiTest erbjuder expertkunskap inom två områden – Systemutveckling och Test.

Vad HiTest vill uppnå

Du vet säkert redan att det är viktigt att testa den produkt du utvecklar så att felen upptäcks i tid.Vi kan leverera helhetslösningar för dig.
Vi analyserar och implementerar lösningarna tillsammans med dig som kund.

Vad HiTest erbjuder

HiTest erbjuder expertkunskap och paketlösningar för att dina produkter och system ska fungera i verkligheten. Vi är bra på:

  • Utveckling av skräddarsydda mät- och styrsystem, testsystem, simulatorer och HIL (Hardware in the loop)  
  • Kravhantering, test och kvalitetssäkring